Ford Kuga



De ce toate SUV-urile arata la fel?

Cand am proiectat noul Kuga, noul nostru SUV inteligent cu tractiune integrala (AWD), am inceput de la zero – si am pus totul sub semnul intrebarii. Rezultatul? Un autovehicul care va poate duce "oriunde" si care arata si foarte bine in acelasi timp. Dupa cum vei vedea, autovehicululul este prevazut cu o caroserie bine definita si eleganta, cu un habitaclu ce prezinta numeroase caracteristici ingenioase. In ce priveste manevrabilitatea - putem spune ca si in aceasta privinta am rescris toate regulile.

Design kinetic deosebit

Linia de design Ford kinetic se caracterizeaza prin farurile cu forma specifica, capota bine conturata si o grila frontala mare, o caroserie aerodinamica si un profil elegant si bine gandit. Pasajele rotilor bine conturate si o linie mediana puternic definita creeaza o senzatie aproape palpabila de energie, chiar si cand vehiculul este stationar. Acest model a fost proiectat atat pentru teren cat si pentru oras – si nu ii este teama sa arate acest lucru.

Performante

Noul sistem inteligent cu tractiune integrala (AWD) al modelului Kuga decide automat de cata putere are nevoie fiecare roata in functie de conditiile caii de rulare sau pentru depasirea obstacolelor intalnite in teren. Prin urmare acest model este cel mai bun din clasa sa in ceea ce priveste performantele in trafic si manevrabilitatea, avand in acelasi timp si o capacitate off road excelenta, la un consum foarte redus de combustibil

Tehnologie

Modelul Kuga este dotat cu o gama larga de tehnologii ingenioase, toate proiectate pentru a te face sa calatoresti in mai multa siguranta, confort si cu mai multa placere cand te afli la volan. De exemplu, butonul de pornire Ford Power care iti permite sa pornesti motorul prin simpla apasare a acestuia si a ambreiajului si sistemul Ford Easy Fuel care poate face diferenta dintre pistolul pompelor de benzina si al celor de motorina. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile inteligente disponibile la modelul Kuga.












sursa: www.ford.ro

0 comentarii: