Mercedes-Benz CL 500 4MATIC



Continuam seria supermasinilor testate, inceputa cu Maserati Granturismo si continuata cu Rolls Royce Phantom, Audi R8, cu un coupe de exceptie: Mercedes Benz CL500 4MATIC inzestrat cu un kit vizual AMG. Este o masina care poate face ca un kilogram de mere, de pe marginea lui DN1 sa coste 10 lei
Mercedes Benz CL se adreseaza posesorilor de S-Klasse care doresc sa scape de indiscretia soferului. In cazul lui Mercedes Benz CL 500 luxul atinge nonsalant forma aristocratica la un pret de baza bun: adica 101.000 euro fara TVA. Concurenta lui Mercedes CL 500 o reprezinta Aston Martin, Bentley Continental GT, Ferrari, Lamborghini, Maserari Granturismo, in general GT-urile de superlux. Mercedes Benz CL 500, este mai pe scurt, un Grand Tourism bazat pe platforma tehnica a lui S Klasse. Silueta fluida, o adevarata sageata argintie, ofera o perceptie augmentata vizual de kit-ul AMG oferit, optional contra sumei de 5.474 euro cu TVA inclus, fara a include aici jantele AMG din aliaj usor, pe 19 inci, oferite de asemenea optional la un pret de 1547 euro cu TVA inclus.

Mercedes-Benz CL ofera un standard exemplar de distinctie si rafinament tehnic. Coeficientul de forma Cx este de 0,27, o valoare sub media obisnuita de 0,30. Grosimea geamurilor mari (cu strat dublu) este de 6 mm contribuind din plin la izolarea fonica exceptionala mai ales in cazul zgomotelor aerodinamice. Din aceeasi nota de unicitate face parte si asistarea electrica a celor doua portiere imense care se inchid singure, automat daca uitam sa le inchidem bine.

Sursa: auto.ro

0 comentarii: