Noul Chevrolet Equinox 2010



La scurtă vreme după anunţul privind acordarea unui ajutor de 13,4 miliarde de dolari, din partea guvernului american către General Motors şi Chrysler, GM şi-a prezentat modelul 2010 Chevrolet Equinox.

Crossover-ul se recomandă ca un campion al economiei de combustibil, posibilă în bună măsură şi datorită design-ului aerodinamic.

Constructorul propune două variante de motorizare: un propulsor de 2,4 litri cu 4 cilindri în linie, de 182 de cai-putere, şi un altul de 3,0 litri V6, ce dezvoltă 255 de cai-putere. Potrivit estimărilor oficiale, două treimi dintre consumatori vor alege versiunea mai economică.

„Într-o perioadă în care clienţii sunt atât de îngrijoraţi cu privire la eficienţa maşinii lor, noi oferim Equinox”, a declarat cu mândrie Ed Peper, oficial General Motors.

Equinox vine cu o echipare de ultimă oră, ce include conexiune audio pe USB, ecrane video pentru pasagerii din spate, cameră video retrovizoare, sistem audio performant şi o serie de alte facilităţi prezentate de filmul de mai jos.

Cherolet Equinox va fi prezentat oficial la salonul auto de la Detroit, în ianuarie, şi va fi de vânzare de la jumătatea anului viitor

sursa:www.click.ro

0 comentarii: